Individuele coaching

Wil jij graag je ongezonde gewoonten veranderen in een gezonde variant? En het liefst voor de rest van je leven? Als leefstijlcoach help ik je hier graag bij.

Verandering van gedrag is niet altijd even makkelijk. Het kost energie, geduld, motivatie en tijd, maar het heeft altijd effect. Je lichaam (en hersenen) hebben tijd nodig. Tijd om zich langzaam aan te passen aan je nieuwe gewoonten. En daarom zijn kleine stappen zo belangrijk. Die kosten niet veel moeite en houd je dus makkelijker vol. En vele kleine stappen samen zorgen op den duur voor effect. En daar draait het allemaal om: die dingen veranderen die je niet heel veel energie kosten en je op de lange termijn wat opleveren. Dat noem ik duurzaam je gedrag veranderen.

Ik begeleid je naar een gezonde leefstijl. Maar voordat we samen aan de slag gaan, is het handig om te weten of we een zogenoemde "klik" hebben met elkaar. Ook dit draagt bij tot succes. Daarom start ik altijd eerst met een gratis kennismakingsgesprek.  Deze kennismaking is vrijblijvend. In dit gesprek gaan we verder in op het onderwerp waar jij hulp bij zou willen hebben. Na dit gesprek beoordelen we beide of we verder willen gaan.

Misschien nog goed om te weten dat ik je niet aan de hand meeneem en vertel wat je wel en niet moet doen! Van mij krijg je geen weekmenu's en dergelijke. Het uitgangspunt is dat JIJ de reis bepaalt en ik met je meereis, je help en waar nodig bijstuur. Ik ben je spiegel. Jij bepaalt echter de route, de stops onderweg en de benodigde tijd. 

"Het doel van een traject is om een blijvende gedragsverandering tot stand te brengen om zo een gezonde(re) leefstijl te kunnen blijven borgen. Ik ga niet (alleen) voor de quick wins, maar voor een blijvende verandering van je leefstijl."

Hoe werkt het?

Samen besluiten we dit traject aan te gaan. Wat dan?

  • We starten met een leefstijlcheck tijdens een uitgebreide intake. Voorafgaand aan dit gesprek stuur ik je het intakeformulier. Tijdens de intake bespreken we samen de uitkomsten en nemen jouw huidige leefstijl onder de loep. Samen bepalen we de doelen waar jij aan wilt werken. Hier beginnen we al met concrete kleine stappen die je redelijk eenvoudig in je alledaagse routine kunt integreren. 

  • Dan start de daadwerkelijke coaching. Door middel van een aantal sessies begeleid ik jou op weg naar jouw doel(en). Ook bespreken we moeilijke momenten (valkuilen) en terugval. Hoe kun je hier het beste mee om gaan. 

  • Een paar maanden na afronding van het traject neem ik nog een keer contact met je op. Hoe gaat het met je? Optioneel kunnen we dan een extra coachsessie plannen.

 

De gesprekken vinden plaats op een locatie die jij prettig vindt. Dat kan bij jou thuis zijn, in de praktijk, maar je kunt ook kiezen voor een wandeling in de buitenlucht. Gesprekken via beeldbellen behoren ook altijd tot de mogelijkheden.

Mijn praktijk bevindt zich in de Puntjes, Landsheerlaan 117-119, Zwolle Zuid.

 

Wat kost het?

 

Gratis (telefonisch) kennismakingsgesprek

Leefstijlcheck 

4  coachsessies 

 Follow-up gesprek (telefonisch) na 2 maanden

€ 399,-

 

Na afronding van een traject kun je kiezen voor extra coachsessies. Het tarief is € 75,- per uur.

Alle tarieven zijn inclusief 21% BTW, voorbereiding en uitwerking.

 

Individuele leefstijlcoaching wordt op dit moment (helaas) niet vergoed. 

Ben je verhinderd? Zeg dan uiterlijk 24 uur voor je afspraak deze af. Zeg je later af of kom je de afspraak niet na, dan breng ik deze wel in rekening (of in mindering op je traject).