PUUR GEZOND!

Stop met strenge diëten! Ga voor een duurzame manier van afvallen. Dat zorgt er voor dat de kilo's ook daadwerkelijk weg blijven, én - beter nog - dat je gezondheid met sprongen vooruit gaat. Terug naar puur gezond eten! Want dat is de beste oplossing voor overgewicht en andere gezondheidsproblemen. 

Eet puur, gezond en lekker!

Geen pakjes, zakjes, shakes en light producten. Maar wel écht eten, dat lekker en gezond voor je is. Wie op die manier eet, verbetert zijn gezondheid en valt af. Op een heel lekkere manier.

Puur Gezond! Slank in 8 stappen - individueel

Het draait in deze methode allemaal om écht eten’. ‘Pure, eerlijke producten die je verzadigen en voeden. Wie geniet van een puur gezonde voeding, voelt zich energieker en heeft geen last van snaaihonger. Je leert hoe je soepel kunt overstappen naar een puur gezond eetpatroon. Ook is er aandacht voor beweging en ontspanning. Iedere week leggen we de focus op een ander aspect van je eetgewoontes en leefstijl. Ik maak hierbij gebruik van het boek “PuurGezond! Slank in 8 stappen” en de bijbehorende stappenkaarten. Het boek bevat lekkere recepten, goede tips en een duidelijk stappenplan. 

Wil jij ook omschakelen naar een gezonder voedingspatroon? En stap voor stap je eetgewoontes aanpassen? Dan is het slank in 8 stappen plan iets voor jou! 

 

PuurGezond

 

3 maanden

Intakegesprek

Wegen en meten

7 wandelsessies

Afsluitend gesprek

Boek "PuurGezond! Slank in 8 stappen"

PuurGezond Stappenkaarten

van €339,- nu voor €299,-*

 

* De aanbieding is geldig t/m 31 mei 2024.

Alle tarieven zijn inclusief 21% BTW, voorbereiding en uitwerking.